Ανέκδοτο: Γuναίκα πεpνώντας έξω από το δωμάτιο της κόpης της ακούει από μέσα ένα ηλεκτρονικό βοuητό

November 1, 2022

Ανέκδοτο: Γuναίκα πεpνώντας έξω από το δωμάτιο της κόρης της ακούει από μέσα ένα ηλεκτρονικό βουητό


Διαφ.
Ανέκδοτο: Γuναίκα πεpνώντας έξω από το δωμάτιο της κόpης της ακούει από μέσα ένα ηλεκτρονικό βοuητό
Ανέκδοτο: Γuναίκα πεpνώντας έξω από το δωμάτιο της κόρης της ακούει από μέσα ένα ηλεκτρονικό βουητό Γυναίκα περνώντας έξω από το δωμάτιο της κόρης της ακούει από μέσα ένα ηλεκτρονικό βουητό. Ανοίγει τη πόρτα μπαίνει μέ...Γυναίκα περνώντας έξω από το δωμάτιο της κόρης της ακούει από μέσα ένα ηλεκτρονικό βουητό. Ανοίγει τη πόρτα μπαίνει μέσα…Η κόρη της παίζει με έναν δονητή.

“Τι κάνεις εκεί κορίτσι μου; “ρωτάει σοκαρισμένη.

“Μαμά σε παρακαλώ άπαντα εκείνη, “είμαι 35 χρονών ανύπαντρη γυναίκα και αυτό εδώ το πραγματάκι είναι ο σύζυγος που δεν είχα ποτέ. Σε παρακαλώ να βγεις έξω τώρα αμέσως!”

Την επόμενη μέρα καθώς μπαίνει στο σπίτι ο πατέρας ακούει τον ίδιο θόρυβο από το δωμάτιο της κόρης του. Χωρίς να ξέρει μπαίνει κι αυτός μέσα στο δωμάτιο και τσακώνει τη κόρη του να βγάζει γούστα με τον δονητή.

Σοκαρισμένος κι αυτός ρωτάει τι κάνει εκεί πέρα.

“Μπαμπά σε παρακαλώ” απαντά εκείνη, “είμαι 35 χρονών ανύπαντρη γυναίκα και αυτό εδώ το πραγματάκι είναι ο σύζυγος που δεν είχα πότε. Σε παρακαλώ να βγεις έξω τώρα αμέσως!”

Μερικές μέρες αργότερα η γυναίκα επιστρέφει από τα ψώνια. Καθώς μπαίνει μέσα στο σπίτι ακούει το ίδιο ηλεκτρικό βουητό, πιο δυνατό από ποτέ, να έρχεται από το καθιστικό.

Τρέχει στο καθιστικό και βλέπει τον άντρα της να κάθεται μπροστά στην τηλεόραση με τη μπύρα στο χέρι και διπλά στον καναπέ ο δονητής να πάλλεται πέρα-δώθε σαν τρελός.

“Τι κάνεις εκεί βρε, τρελάθηκες”; ρωτάει

“Τι θες μωρέ;”άπαντα ο σύζυγος. “Βλέπω Τσάμπιονς Λιγκ με το γαμπρό μου”!


Πηγή

Διαβάστε επίσης:


Loading...