Ανέκδοτο: Παντpεμένο ζεuγάρι ταξιδεύει – Καθώς οδηγεί ο σύζuγος, γυρίζει η σύζυγος και του λέει

November 1, 2022

Ανέκδοτο: Παντpεμένο ζεuγάρι ταξιδεύει – Καθώς οδηγεί ο σύζυγος, γυρίζει η σύζυγος και του λέει


Διαφ.
Ανέκδοτο: Παντpεμένο ζεuγάρι ταξιδεύει – Καθώς οδηγεί ο σύζuγος, γυρίζει η σύζυγος και του λέει
Ανέκδοτο: Παντpεμένο ζεuγάρι ταξιδεύει - Καθώς οδηγεί ο σύζυγος, γυρίζει η σύζυγος και του λέει Το παντρεμένο ζευγάρι ταξιδεύει στην εθνική οδό με 80χλμ/ώρα. Καθώς οδηγεί ο σύζυγος, γυρίζει η σύζυγος και του λέει: – Γλυ...Το παντρεμένο ζευγάρι ταξιδεύει στην εθνική οδό με 80χλμ/ώρα. Καθώς οδηγεί ο σύζυγος, γυρίζει η σύζυγος και του λέει:

– Γλυκέ μου, είμαστε παντρεμένοι 10 χρόνια αλλά θέλω διαζύγιο.

Ο σύζυγος δε λέει τίποτα παρά αυξάνει την ταχύτητα του αυτοκινήτου σε 100χλμ/ώρα. Αυτή συνεχίζει λέγοντας:

– Δε θέλω να αρνηθείς, γιατί τα έχω με τον καλύτερο σου φίλο, και είναι πολύ καλύτερος εραστής από εσένα.

Ο σύζυγος παραμένει αμίλητος αλλά αυξάνει την ταχύτητα σε 120χλμ/ώρα.

– Θέλω το σπίτι, συνεχίζει αυτή. Και η ταχύτητα αυξάνει στα 140χλμ/ώρα.

– Θέλω και τα παιδιά και όλες τις πιστωτικές κάρτες και τους κοινούς λογαριασμούς μας των τραπεζών.

Η ταχύτητα του αυτοκινήτου έχει φτάσει στα 200χλμ/ώρα…

– Εσύ τι θα κρατήσεις;

Και ο σύζυγος κατευθυνόμενος πλέον με ταχύτητα 220χλμ/ώρα, στα ακρόμπαρα του δρόμου, της απαντά:

– Έχω ότι ακριβώς χρειάζομαι.

– Τι;

– ΤΟΝ ΑΕΡΟΣΑΚΟ!

BONUS ANEKDOTA

5 τύποι, ένας μηχανικός, ένας λογιστής, ένας χημικός, ένας κομπιουτεράς και ένας δημόσιος υπάλληλος καυχιόντουσαν για το πόσο έξυπνα σκυλιά έχουν.
Για να τους δείξει ο μηχανικός, φωνάζει τον σκύλο του. ” Σχεδιαστή κάνε το κόλπο σου!” του λέει! Ο Σχεδιαστής ανεβαίνει πάνω σε ένα γραφείο, βγάζει χαρτί και μολύβι και ζωγραφίζει έναν κύκλο, ένα τετράγωνο και ένα τρίγωνο.

Όλοι είπαν ότι είναι απίστευτο.
Ο δικός μου είναι καλύτερος” λέει ο λογιστής. “Spreadsheet κάνε παιχνίδι” του λέει, ο σκύλος πάει μέσα στην κουζίνα και επιστρέφει με μια ντουζίνα κουλουράκια, τα οποία διαιρεί σε 4 ίσα μέρη με τρία το καθένα μέρος.
Όλοι συμφώνησαν ότι ήταν καλό. Αλλά ο χημικός λέει ότι ο δικός του είναι καλύτερος! “Μεζούρα” του λέει, “κάνε το κόλπο σου”. Ο Μεζούρας σηκώνεται, πάει μέχρι το ψυγείο, το ανοίγει, βγάζει μισό λίτρο γάλα “ΑΓΝΟ” και ένα ποτήρι και το γεμίζει μέχρι πάνω χωρίς να του φύγει ούτε σταγόνα. Όλοι είπαν ότι είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Ο κομπιουτεράς λέει “ο δικός μου δεν παίζεται!”. “Σκληρέ Δίσκε” του λέει “κάνε τα κόλπα σου”. Ο σκληρός δίσκος μπαίνει στο δωμάτιο με το κομπιούτερ, το ανοίγει, ψάχνει για ιούς, κάνει αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα, στέλνει e-mail, κάνει εγκατάσταση το tomb raider 5 και αρχίζει και παίζει!

Όλοι είπαν ότι αυτός θα είναι μάλλον ο κορυφαίος σκύλος.

Μα ο δημόσιος υπάλληλος είχε άλλη άποψη. ” Αραχτέ , κάνε τα κόλπα σου”. Ο Αραχτός σηκώνεται στα πόδια του, λερώνει τα σχέδια, τρώει όλα τα κουλουράκια, πίνει το γάλα, σβήνει όλα τα αρχεία στο κομπιούτερ, παραπονιέται ότι πονάv τα μάτια του από τον υπολογιστή, συμπληρώνει αναφορά για επικίνδυνες συνθήκες εργασίας, την καταθέτει για αποζημίωση και πάει σπίτι για 6 μήνες με αναρρωτική άδεια μετ αποδοχών λόγω υπερκόπωσης !!!!!!!


Πηγή

Διαβάστε επίσης:


Loading...