Ανέκδοτο: Ένας νεαρός ήθελε να κάνει ένα δώρο στην ξανθιά αppαβωνιαστικιά του

June 22, 2022

Ανέκδοτο: Ένας νεαρός ήθελε να κάνει ένα δώρο στην ξανθιά αppαβωνιαστικιά του


Διαφ.
Ανέκδοτο: Ένας νεαρός ήθελε να κάνει ένα δώρο στην ξανθιά αppαβωνιαστικιά του
Ένας νεαρός ήθελε να κάνει ένα δώρο στην ξανθιά αρραβωνιαστικιά του και της πήρε ένα κινητό τηλέφωνο για να μπορεί να τη β...

Ένας νεαρός ήθελε να κάνει ένα δώρο στην ξανθιά αρραβωνιαστικιά του και της πήρε ένα κινητό τηλέφωνο για να μπορεί να τη βρίσκει κιόλας.-Της άρεσε πολύ το τηλέφωνο ενθουσιάστηκε και ο τύπος της έδειξε όλα τα κουμπάκια και τη λειτουργία τους.

-Την επόμενη μέρα το πρωί η ξανθιά πάει για ψώνια στο σουπερμάρκετ και το τηλέφωνο χτυπάει. Ήταν ο αρραβωνιαστικός της.

– Γεια σου αγάπη μου…. δουλεύει το καινούργιο σου τηλέφωνο; ρωτάει αυτός.

– Ναι πολύ ωραία αγάπη μου χωρίς κανένα πρόβλημα…. του λέει αυτή.

-Ένα πράμαδεν μπορώ να καταλάβω όμως;

– Τι είναι αυτό μωρό μου; ρωτάει ο τύπος.

– Πώς ήξερες ότι είμαι στου Σκλαβενίτη;

BONUS ANEKDOTA

Παγκόσμιο συνέδριο φεμινιστριών. Η αρχιφεμίνστρια προτείνει σε όλες τις γυναίκες να πάνε στα σπίτια του και να βάλουν τους άνδρες τους να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού και να έρθουν μετά από 3 μήνες να πουν στις συναδέρφισσές τους τι κατάφεραν.

Πάει μετά από 3 μήνες η Γαλλίδα: Καθώς έπλενα τα πιάτα, μπαίνει ο άνδραςμου σπίτι. «Από εδώ και πέρα θα πλένεις εσύ τα πιάτα» του λέω. Την πρώτημέρα δε βλέπω τίποτα. Τη δεύτερα μέρα κάτι άρχισα να βλέπω. Την τρίτη μέραέπλενε ο άνδρας μου τα πιάτα!

Χαμός στο πλήθος!

Πάει και η Ιταλίδα: Καθώς σκούπιζα, μπαίνει ο άνδρας μου σπίτι. «Από εδώ και πέρα εσύ θα σκουπίζεις» του λέω. Την πρώτη μέρα δε βλέπω τίποτα. Τηδεύτερα μέρα κάτι άρχισα να βλέπω. Την τρίτη μέρα σκούπιζε ο άνδρας μου!
Και πάλι χαμός στο πλήθος. Κραυγές και λοιπά!

Πάει και η Ελληνίδα: Καθώς ξεσκόνιζα, μπαίνει ο άνδρας μου σπίτι. «Από εδώ και πέρα θα ξεσκονίζεις εσύ» του λέω. Την πρώτη μέρα δε βλέπω τίποτα. Τη δεύτερη μέρα δε βλέπω τίποτα. Την τρίτη μέρα μόλις άρχισα να βλέπω από το δεξί το μάτι!


Πηγή

Κατηγορία
News
Avatar
Λύδια Σκαμν.

Loading...