Συγκλονίζει η μητέρα της Κάρολάιν: «Αγκάλιαζα τα χέρια που σκότωσαν το παιδί μου»


Συγκλονίζει η μητέρα της Κάρολάιν: «Αγκάλιαζα τα χέρια που σκότωσαν το παιδί μου»


Διαφ.
Ο δικηγόρος της οικογένειας της Κάρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά πριν 1.5 μήνα βρέθηκε πριν λίγη ώρα στο δικα...

Συγκλονίζει η μητέρα της Κάρολάιν: «Αγκάλιαζα τα χέρια που σκότωσαν το παιδί μου»

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Κάρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά πριν 1.5 μήνα βρέθηκε πριν λίγη ώρα στο δικαστήριο της Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει μια πολιτική δήλωση σχετικά με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

“Kαταθέσαμε σήμερα μια δήλωση πολιτικής αγωγής στον κύριο ανακριτή εκπροσωπώντας την οικογένεια της Κάρολάιν και για ευνόητους λόγους η μητέρα δε μπορούσε να έρθει γι΄αυτό η δήλωση κατατέθηκε δια μέσω αντιπροσώπου. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που συνειδητοποίησε κάποια στιγμή ότι στη δεύτερη κηδεία, γιατί για δεύτερη κηδεία πρόκειται, ότι αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της και καταλαβαίνετε πόσο επώδυνο είναι αυτό για μια μητέρα.

Το θέμα του παιδιού είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε άμεσα. Θα επισκεφθούμε τον εισαγγελέα ανηλίκων. Θα πρέπει να υπάρξει και μια συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη διότι στην Ελλάδα υπάρχει εξατομικευμένη ευθύνη και απ΄ ότι μου είπε η μητέρα της Κάρολάιν, με την οικογένεια του δράστη έχει άριστες σχέσεις. Πιστεύω με αμοιβαία κατανόηση και αγάπη γι΄αυτό το παιδί θα μπορέσουμε να βρούμε την ιδανικότερη λύση.

Η μητέρα της Κάρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή, δουλεύει από μικρή έντιμα και φαντάζομαι ότι η Αλόννησος είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσει αυτό το παιδί μέχρι μια ηλικία” ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 20χρονης.

Δείτε το βίντεο

 

Δ


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...
viber Το NewsMug.eu και στο Viber - Μπείτε στην ομάδα μας για να δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Loading...