Αιμίλιος Χειλάκης: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε σε πουρμπουάρ ολόκληρο το μηνιάτικό μου»


Αιμίλιος Χειλάκης: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε σε πουρμπουάρ ολόκληρο το μηνιάτικό μου»


Διαφ.
Ο ηθοποιός μίλησε για τις φορές που σέρβιρε τον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν εργαζόταν ως σερβιτόρος στο King George Ο Αιμίλιος Χειλάκης, καλεσμένος στην εκπ...

Αιμίλιος Χειλάκης: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε σε πουρμπουάρ ολόκληρο το μηνιάτικό μου»

Ο ηθοποιός μίλησε για τις φορές που σέρβιρε τον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν εργαζόταν ως σερβιτόρος στο King George

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», θυμήθηκε τις παλιές εποχές, όταν δούλευε ως σερβιτόρος και προχώρησε σε μία «αποκάλυψη».

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός, κάποτε εργαζόταν ως βοηθός σερβιτόρου στο γνωστό ξενοδοχείο King George. Την περίοδο εκείνη μάλιστα, είχε την «τιμή» να σερβίσει μερικές σημαντικές προσωπικότητες. Ο λόγος για το υπουργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ του οποίου φυσικά βρισκόταν και ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Μάλιστα, μοιράστηκε με το κοινό ότι ενώ δε θυμάται τι προτιμούσε στο τραπέζι του ο Ανδρέας Παπανδρέου, του έχει μείνει αξέχαστο το γεγονός ότι παρόλο που το γεύμα δεν χρεωνόταν, καθώς ήταν από την Βουλή, το πουρμπουάρ που του άφηνε ήταν σχεδόν όσο και το… μηνιάτικό του!

«Τον καιρό, που σύχναζα εγώ στα Εξάρχεια, ήμουν και βοηθός σερβιτόρου στο King George. Σέρβιρα ως βοηθός όλο το υπουργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, γιατί ο Ανδρέας Παπανδρέου τότε πήγαινε και έτρωγε με τη Μελίνα Μερκούρη, με τον Μένιο Κουτσόγιωργα. Αυτός μάλιστα με τρόμαζε πάντα! Κι εγώ τους σέρβιρα όλους αυτούς. Δε θυμάμαι ακριβώς τι έπαιρνε συνήθως, αλλά θυμάμαι ότι πάντα, ενώ το τραπέζι δεν πληρωνόταν ποτέ, γιατί ήταν από την Βουλή, ο Ανδρέας άφηνε το μηνιάτικό μου σε πουρμπουάρ, ήταν πολύ large», δήλωσε ο ηθοποιός.

Πηγή : protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα...
viber Το NewsMug.eu και στο Viber - Μπείτε στην ομάδα μας για να δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Loading...