Ουγγαρέζος για Τανιμανίδη: Ποιος νομίζει ότι είναι; Έχει πιο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του απ'ότι θα έπρεπε


Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο Σάκης Τανιμανίδης φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «The2NightShow». Ο Έλληνας παρουσιαστής θέλησε να παραχωρήσει μία συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την έκθεση της προσωπικής ζωής του και εκείνης της Χριστίνας Μπόμπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Διαφ.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, η κουβέντα άναψε για τα καλά σε μία άλλη εκπομπή της τηλεόρασης του «ANT1». Πρόκειται για την εκπομπή «Το πρωινό». Στη συγκεκριμένη εκπομπή πήρε το λόγο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος με αφορμή την τοποθέτηση του Σάκη Τανιμανίδη, «άστραψε και βρόντηξε».Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει 2 1/2 εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη, την οποία και εξέφρασε, προκαλώντας κάποιες αντιδράσεις στο τραπέζι. «Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει 2 1/2 εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Το τηλεπαιχνίδι πήγε χάλια. Πόσο ενδιαφέρομαι εγώ για τη ζωή του; Εδώ βλέπουμε έναν άνθρωπο ο οποίος νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερα από αυτό που είναι, επαγγελματικά μιλάω, εξού και η φράση του ότι έπαιρνε το φως από εμένα η Χριστίνα Μπόμπα και τώρα είναι αυτόφωτη. Ποιος νομίζει ότι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που παίρνουμε φως από αυτόν;», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ακολουθεί βίντεο, με τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή «Το πρωινό» της τηλεόρασης του «ANT1»


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...
viber Το NewsMug.eu και στο Viber - Μπείτε στην ομάδα μας για να δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Loading...