10 κανόνες για την διακόσμηση του σπιτιού που λανθασμένα ακολουθούσαμε τόσο καιρό και πρέπει να τους σταματήσουμε

July 1, 2020

Εσωτερική διακόσμηση – Συμβουλές για το σπίτι: Πολλοί άνθρωποι, όταν καλούνται να επιπλώσουν το σπίτι τους, το πραγματοποιούν, έχοντας ως βάση κάποια στερεότυπα. Ωστόσο, αυτά δεν ισχύουν πλέον και είναι τα ακόλουθα.


Διαφ.
10 κανόνες για την διακόσμηση του σπιτιού που λανθασμένα ακολουθούσαμε τόσο καιρό και πρέπει να τους σταματήσουμε
Εσωτερική διακόσμηση – Συμβουλές για το σπίτι: Πολλοί άνθρωποι, όταν καλούνται να επιπλώσουν το σπίτι τους, το πραγματοποιούν, έχοντας ως βάση κάποια στερεότυπα. Ωστόσο, αυτά δεν ισχύουν πλέον και είναι τα ακόλουθα.Ε...

Εσωτερική διακόσμηση – Συμβουλές για το σπίτι: Τα στερεότυπα, που δεν ισχύουν πια

10. Ταιριαστοί καναπέδες και πολυθρόνες: Αγοράστε διαφορετικές πολυθρόνες για να τις ταιριάξετε με τον καναπέ του σαλονιού σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να είναι παρόμοια με κάτι άλλο στο σπίτι σας.9. Έπιπλα δωματίου: Αποφύγετε να αγοράσετε έπιπλα δωματίου και αγοράστε μερικά ωραία τραπεζάκια.

8. Λευκοί τοίχοι: Μη βάζετε πολλά λευά πράγματα στο δωμάτιο. Έτσι, θα σχεδιάσετε μια σωστή εσωτερική εμφάνιση, η οποία θα είναι ωραία στην όψη.

7. Έπιπλα κατά μήκος των τοίχων: Ισχύει μόνο σε περιπτώσεις μικρού δωματίου. Σε μεγάλα σπίτια μπορείτε να έχετε πιο ελεύθερα, τα έπιπλά σας.

6. Ασήμαντα πλακάκια στο μπάνιο: Δοκιμάστε πλακάκια, που μοιάζουν με πέτρα, τσιμέντο ή ακόμα και ξύλο.

5. Τραπέζι και καρέκλες: Αγοράστε τραπέζι και καρέκλες από διαφορετικές συλλογές.

4. Μεγάλα έπιπλα: Πλέον στη μόδα δεν είναι τα μεγάλα έπιπλα, αλλά τα έπιπλα με απλά σχήματα και μικρά μεγέθη.

3. Ένα ζωηρό παιδικό δωμάτιο: Καλύτερα να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο με παιχνίδια, αφίσες και διάφορα σχέδια για να είναι ήρεμο, το παιδί σας.

2. Το τσιμέντο είναι πολύ τραχύ: Το τσιμέντο είναι το ακριβώς αντίθετο. Είναι καλό για μοντέρνους χώρους, ενώ έχει και ανθεκτικότητα στο νερό.

1. Κουρτίνες αυλαία: Αποφύγετε τις συγκεκριμένες κουρτίνες, αν θέλετε το μικρό δωμάτιό σας να φαίνεται μεγαλύτερο.


Πηγή

Κατηγορία
News
Avatar
Λύδια Σκαμν.

Loading...