Καθαρισμός του μπάνιου: 7 χρήσιμα κόλπα για να το κάνετε να αστράφτει σε λιγότερο από 15 λεπτά


Καθαρισμός του μπάνιου: 7 χρήσιμα κόλπα για να το κάνετε να αστράφτει σε λιγότερο από 15 λεπτά

Διαφ.

Καθαριότητα:Το μπάνιο είναι ένα από τα δωμάτια που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα και βρωμίζει πολύ εύκολα. Και σύμφωνα με έρευνες, είναι το δωμάτιο που τα βακτήρια αγαπάνε περισσότερο, λόγω της ζέστης και της υγρασίας.

Αλλά το καθάρισμά του δεν είναι μία εύκολη διαδικασία και είναι λογικό να θέλετε να την αποφύγετε. Αυτό το άρθρο έχει γραφτεί για να σας κάνει την ζωή πιο εύκολη μέσα από αυτά τα κόλπα καθαρισμού.

Δείτε 7 κόλπα για να καθαρίζετε το μπάνιο χωρίς να κουράζεστε:

1. Τηλέφωνο του ντους

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ξύδι! Καλά ακούσατε! Βάλτε το τηλέφωνο μέσα σε μία πλαστική σακούλα γεμάτη ξύδι και κλείστε την καλά. Αφήστε την για μία ώρα και μετά τρίψτε το για 1 με 2 λεπτά.

2. Η λεκάνη

Απλά ρίξτε μία κοκα κόλα στην λεκάνη, αφήστε την να δράσει για 30 με 60 λεπτά και μετά τρίψτε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε 1/4 κούπας στοματικό διάλυμα ή ξύδι. Θα σκοτώσει όλα τα βακτήρια.

3. Χρησιμοποιήστε μηχανή ατμού με λάδιΟ ατμός σκοτώνει τα βακτήρια και είναι καλή λύση για τον καθαρισμό των τοίχων και πατωμάτων. Βάζοντας και κάποιο αιθέριο έλαιο, θα κάνετε το μπάνιο σας να μοσχομυρίζει. Μην ξεχάσετε μόνο να καθαρίσετε μετά την μηχανή από το αιθέριο έλαιο.

4. Καθαρίστε τους λεκέδες από τα άλατα με λεμόνι

View this post on Instagram

#homecleaning, #cleaning, #Homedeepcleaning, #kitchencleaningservices, #bathroomcleaning, #Apartmentcleaning, #Commercialcleaning, #carpetcleaningservices, #officecleaningservices, #floorcleaning, #windowcleaningservices, , #housecleaning, #affordablecleaningsolutionsfl

A post shared by Michael Johnson (@affordablecleaningsolutionsfl) on

Πάρτε ένα λεμόνι και κόψτε το στην μέση. Χρησιμοποιήστε το για να τρίψετε τις προβληματικές επιφάνειες. Μπορείτε να προσθέσετε και λίγο αλάτι για τα πιο δύσκολα σημεία.

5. Καθρέφτες

Η μαγειρική σόδα θα τους κάνει να λάμπουν. Εάν δεν έχετε μαγειρική σόδα, βράστε 3 σακουλάκια μαύρο τσάι σε νερό και ρίξτε το σε ένα μπουκάλι σπρέι. Ψεκάστε τους καθρέφτες και σκουπίστε με πανάκι με μικροΐνες.6. Ο νιπτήρας του μπάνιου

View this post on Instagram

So, I am one very happy Home owner right now! ???? I live in a hard water area, and the grime that builds up on the taps is vile and difficult to remove. Until I came across a little tip on instagram! I put some white vinegar spray into a food bag and tied it to the tap. Left it for an hour or so and boom! Quick wipe and I have a clean shiny tap again ???? I really wish I had a before photo, but trust me, it was gross!

A post shared by My Trafalgar Home ???? (@mytrafalgarhome) on

Βάλτε λίγη μαγειρική σόδα ή λευκό ξύδι στον νεροχύτη και ξεπλύντε με ζεστό νερό. Τρίψτε τα μεταλλικά μέρη με ένα λεμόνι.

7. Για την λεκάνη

Αυτή η τεχνική απαιτεί να φορέσετε λαστιχένια γάντια. Πάρτε μαντηλάκια στεγνωτηρίου και τρίψτε τον δακτύλιο της λεκάνης μέχρι να εξαφανιστούν οι κηλίδες.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και σφουγγαράκι. Ρίξτε κάποιο καθαριστικό σε όλη την επιφάνεια της λεκάνης και καθαρίστε τα τοιχώματα (μην ξεχάσετε να φορέσετε γάντια).

Εσείς έχετε άλλα κόλπα να προτείνετε για τον καθαρισμό του μπάνιου;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...